Igazságérzet
2012. január 10. írta: bnjudit

Igazságérzet

Tehát egy nagy hatalmas teremben vagyok de nem egyedül. Mellettem még pár fekete köpenyes alak guggol.( rajtam is ilyen van). Aztán bejön egy férfi és kiválaszt engem meg még egy srácot hogy kisérjük el a fiát és védelmezzük. Meghajlunk és máris elindulunk hármasban. A srác különben királyfi vagy valami hasonló.itt van egy sötét rész de aztán egy plázában bukkanunk ki. De ez se egy nyugodt hely. A polcok közül ugyanis ködös alig látható fekete párájú alakok nyúlnak a vásárlókért. Felm is megindul egy ilyen valam de előkapom a kardomat és belevágok mire azvisszavonulót fúj. A herceg mondja hogy ki kell jutnunk innen. Ő már majdnem kint van de azok a nyavaláyok a mi nyakunkon vanna. Hirtelen ötlettől vezérelve felugrok egy polcra és onnan kedek nekik hajigálni mindenféle cuccokat a bolt másik végébe. Végül is szerencsésen kijotottunk. Egy ismerős de mégis ismeretlen városba jutottunk. Ismerős azért mert ott élek de ismeretlen mert szörnyen néz i. Mindenfelé luxuslakások meg rózsaszin épületek. Aztán ahogy egyre beljebb megyünk kiderül hogy az enyém a *legszebb*. Az összes családtagom ott van de valahogy nagyon távoliak. Sirok hát egy kicsit a szobámban de összekapom magam és kimegyek. Itt aztán elkap a düh hogy miért van ilyen sok lüke és semmit nem tevő ember aki csak ara vár hogy kiszolgálják. mondom a hercegnek hogy itt el kell intéznem valamit. Bemegyek egy tanácsterembe és felállok egy székre és elkezdem őket szapulni meg lelkesíteni. Ekor feláll egy kövér ember is és modja ne hallgassanak rám. de ekkor már végképp elkap a düh és alaposan leordítom a fejét amiért meg mert szólalni amikor én beszélek. Itt felébredtem
Kellemes álomfejtést!
M. Éva

Kedves Éva!

Először is, a városban bolyongálás az életszakaszokat jelöli. Talán hagyománytiszteletből alakult ki „lázadó” énje, ami az álmában pontosan megmutatkozik. Régi énjében fekete lepellel burkolt, ami utalhat arra, hogy azt az ént nem merte felvállalni, de a mostaniért, elveiért bátran kiáll.

A herceg az álmában egy archetípus. Ez azt jelenti, hogy az archetípusokból, amik párosan fordulnak elő (herceg-hercegnő), megismeri lassan erős, férfias énjét, de nem a nyers erőét, hanem a bátorságét.
Erre utal a 3-as szám is. Az egy a kezdet, a kettő kiegészíti, és így a háromba olvadnak eggyé/teljessé.

A pláza (ez álomkönyvekben még nem fordul elő), egy fiatal(os) testre utal, néhány apróbb kellemetlen betegséggel, tünettel, amikkel sikeresen szembe száll, ám lehet, hogy csak a tűneteket kezeli.

A saját elveit érzi valódinak, igaznak, és a családtagjai nézeteit kicsit távolinak érzi. A tömeg, a csoport, a kövér ember a környezet megszemélyesedései az ön lelki állapotában, Ön szerint ők ugyanis nem állnak ki elveikért, ahogy Ön.

Az álom lehetséges jelentése: Az egészben ez egy pláne. Nem kell kiabálnunk, amikor tudjuk, hogy igazunk van. Nem kell másokat megmenteni akaratukon kívül. Ugyanis süket fülekre talál, és ez elbizonytalaníthatja, aminek a következménye, hogy irányt vált. Inkább a háttérben figyeljen, és ha valaki elesik, azt segítse fel, ne akarjon harmadik lába lenni másoknak! Mellesleg helyesen él, csak túl intenzív lelki élete van:)

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr845817289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása