Péntek 13 és fekete macska
2012. július 16. írta: bnjudit

Péntek 13 és fekete macska

 Fekete macskával álmodtam. Péntek 13-án!!!! Bántani akarták én megvédtem. (bőre alá akartak rejteni dolgokat, de én nem engedtem)

Kedves Zsuzsa!

A macska a női, érzékeny oldalunkkal teremt kapcsolatot, és gyakran a nőiség szeszélyes oldalát mutatja. Elegáns és hatalmas, ám önelégültséget is jelez.

A fekete a negativitás, ítélőképesség színe, melyben megtalálható az összes többi szín is.

A macska megmentése, megvédése azt jelenti, azzal szeretnél kapcsolatba lépni, amit ő jelképez neked. Ha babonás vagy, akkor a mágikus világgal, ha nem, akkor csak a puha macska képe vonz. Ezt neked kell tudnod. Spirituálisan megmentettél egy lelket.

Az álom üzenete:

Meditálnod kellene, mit jelent neked a macska, és hogy hatnak-e rád a babonák.

Tisztáznod kellene, mit jelent számodra nőnek lenni, mert lehet, hogy erős, kemény nőnek mutatnád magad, de legszívesebben gyenge, védelmezendő nő lennél.

Egy-két szó a péntek 13. babonáról:

A 13-as szám egyrészt a babonát jelezheti, mely téged jelöl, másrészt a tökéletes 12-es után jön, ezzel elrontva mindent. Viszont, ha mélyebbre megyünk a számmisztikában, 1+3=4, amely a határozottság, nyugalom megteremtésének jelképe, ám nyughatatlan (mindig kutatsz valami után), sebezhető, érzékeny jellemet takar, így elképzelhető, de természetesen nem vagyok számmisztikus, így csak lehetőség, hogy érzékeny időszakot élsz át.

A péntek a Vénusz, a szerelem napja, másrészt Freya (szabadság, szerelem) napja. A szerelem és a szépség mágiában jártas istennője, aki macskák vonta kocsiján közlekedik. Könnyen osztogatta kegyeit: Loki szerint híres nyakékéért, a Bríszingamenért négy törpével töltött el egy-egy éjszakát. Freya, mint a valkűrök egyfajta vezetője, palotájában fogadja az elesett hősök felét, és otthont ad nekik. Az ő áldását kérték a meddő asszonyok, és általában nagy tiszteletnek örvendett a nők körében.

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr365817304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása