A Nap délen kelt
2012. július 19. írta: bnjudit

A Nap délen kelt

A Nap Délen kelt fel, szép volt, viszont nagyon csodálkoztam.

Kedves Péter!

A Nap rendkívül erőteljes szimbólum, férfi jelkép, életenergiát, spirituális fejlődést szimbolizál. A Nap-álom melegséget és tudatosságot sugároz, melyet az álmodó magába szív vagy szívott.

A déli égtáj arra figyelmeztet, hogy itt a nyár, ideje szórakozni, nevetni. A nyár katonája Mihály Arkangyal. Érdekes, de a déli égtáj a tűzet, vöröset, és a rendelkezésünkre álló erőt jelzi. Az álom délje gyakran jelenti minden törekvésünk csúcspontját, a betetőzést.

Ha kifejezetten délről álmodunk, képesek vagyunk irányítani az energiáinkat, sikeresen!

Az álom üzenete:

Az álomban minden a férfias, erős, hatalmas energiákról szól, mely a lelki fejlődéshez segít hozzá. Bármihez is szeretne hozzáfogni az álmodó, minden sikerülni fog, legyen szó üzletről, emberi kapcsolatokról.

Ha nem is érzi kirobbanóan formában az életét, hamarosan megvilágosodik, hogy jelenlegi életszakaszának csúcspontján van, ami ezután következik, más lesz, mint ami ezelőtt volt. Olyan ez, mint a sors kereke, vagy le- vagy felvisz tovább, de ez nem jó vagy rossz, hanem merőben más, mint az addigi állapot.

Azon sem lepődnék meg, ha a kedves álmodó csillagjegye az oroszlán lenne!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr225817309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása