Fekete vadállat az ablakon túl
2012. július 19. írta: bnjudit

Fekete vadállat az ablakon túl

Azt álmodtam,hogy a lakásunkban voltam,a 9.emeleten és mikor az erkély felé néztem,láttam,hogy egy óriási nagy fekete állat jelent meg.
Először hatalmas fekete medvének tűnt,de bemászott az erkélyre és egy óriási fekete nőstény (nem volt sörénye) oroszlán volt az.

A kicsi fiam meglátta odament az üveghez,észrevette és visszafordult. Én is odamentem az ablakhoz,mert lenyűgöző volt. Akkora volt a feje,talán át se érte volna a karom.Úgy dörgölőzött az ablakhoz,mint egy macska.

De aztán megváltozott a tekintete,talán a szeme piros volt,de ez nem biztos,és elkezdte befelé nyomni az üveget. Fenyegetővé vált és akkor már megrémültünk. Úgy rémlik vagy beszélt,vagy a gondolatait hallottam,ami tele volt fenyegetéssel. Nagyjából ennyire emlékszem, de nagyon érdekelne mit is jelent ez, mert nem tudok szabadulni a képtől.  Segítséget előre is
köszönöm! Nagyon várom a válaszukat!

Üdvözlettel: B. Emília

Kedves Emília!

A feketében potenciálisan minden szín megvan. Kifejezőképességre, negativitásra, ítélőerőre utal.

Álomban az állat azt az aspektust személyesíti meg, melyek csak ösztönös szinten érthetőek meg. Ha azt álmodó fenyegetőnek érzi az állatot, szembe kell néznie saját magával, elemeznie kell, hogy reakciói megfelelőek-e. Mit jelent az Ön számára a fekete nagymacska? Azokat a tulajdonságokat, melyeket neki adunk, felruházzuk, a mindennapi életben lehet, hogy rosszul reagáljuk le, vagy ha mi rendelkezünk vele, lehet, hogy rosszul használjuk fel.

Az oroszlán a fenségesség, az erő, a bátorság jelképe, mely kifejezheti az álmodó énjét. A csendes erő, mely nem hezitál, ha harcolnia kell. Másrészt a csoportban való részvételre tanít, ha magát az állatot nézzük. A nőstényoroszlán vadássza le az áldozatot, így a feminim energia jelölője.
Utalhat arra, hogy az állat a személyiség egy része, mely megzavarodott, néha szelíd, máskor fenyeget, mely belső konfliktushoz vezet.

A vadállatok rendszerint veszélyes szenvedélyeket, veszélyes embereket, veszélyes aspektusainkat jelölik. Ez a romboló erő a tudatalattiban pihen, de veszélyezteti az ember biztonságát.

Az ablak egy eszköz, mellyel az ember a maga kis világát megítéli. Ez pontosan azt jelenti, hogy a belső világ fontosabb Önnek, tehát a család, és a kívülről először szelídnek tűnő közeledések később fenyegetésekké válnak.

Ha a szobában minden a helyén volt, akkor a belső világ rendben van, nincs hiány, nincs zsúfoltság.

Az álom üzenete:

A külső behatások, a személyek, akik közelednek, nem feltétlenül jelentenek rosszat, csak mert nem átlagosak (fekete oroszlán). Nem minden fenyegetés, ami annak tűnik, ha viszont kétszínűségből tett hízelkedéssel próbálnak közelíteni, nem szabad hagyni, hogy az "üveget szinte benyomják", keményen, harciasan kell a támadás elébe menni, legalább álomban.

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr165817311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása