Futás a semmiben
2012. július 16. írta: bnjudit

Futás a semmiben

Futok a semmiben, amikor megállít egy ismerős, de nem látom az arcát, kapálózok, vergődök és itt felébredek. Ez visszatérő álom. 4 napja ezt álmodom.

Kedves Barbara!

A futás az álomban a sebességre és a lendületre utal. Mutathatja, hogy az álmodó nem képes bizonyos tettekre elszánni magát. Jó lenne, ha tudnád, merre futsz, mert ahova mész, lehet, hogy megoldásokat, válaszokat találsz.

A rejtélyes/rejtett arc olyan erőket jelent, melyeket nem ismersz el magadról, mely adottságaidat "véka alá rejted", azaz majdnemhogy lebecsülöd képességeidet. Legközelebb, ha eszedbe jut, kérdezd meg az ismerősödtől, hogy ki ő. Erről bővebben: www.tudatos-alom.hu

Az álom üzenete:

Ami benned van, azt ismerd el, mert bizonyosan, főleg ha visszatérő álom, belső békétlenség van benned, nem mered, vagy nem tudod elismerni magad. Tedd meg, az önbizalom nem túlzás, ha van mire!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr975817305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása