Szeretném, ha újra...
2012. július 04. írta: bnjudit

Szeretném, ha újra...

3 hete szakítottunk a bnőmmel és kérdések merülnek fel bennem mert egyik nap azt mondja szeret másik nap már nem... telefonon szakított ...
5* álmodtam ugyan azt más szituációkkal...
az első álmokra már nem nagyon emlékszem röviden az volt a lényege h találkoztunk vmi szórakozó helyen néztük egymást és végül odamentem hozzá v ő hozzám beszélgettünk és rájött mennyire fontos vagyok számára.
Az utolsó álom is erről szól lent voltam faházas buliba másnap felkeltem és nem emlékeztem semmire (egy nagy strandon voltunk tengerpart minden) a lényeg másnap bementem egy kis házba és ott volt Fanny a volt bnőm is aki mondta h hiányzok neki és h megbánta a dolgokat mi lenne ha újra összejönnénk és megpróbálnánk... kiderült a haverom rámászott az előző este de Fanny nem hagyott semmit ugyan is velem akart lenni ölelkeztünk majd smároltunk és mikor ez megtörtént olyan obldog voltam .... persze utána mikor felkeltem szívem szakadt meg h nem igaz ez az egzés...

Kedves Miklós!

A hely, helyszín mindig a belső állapotot tükrözi. Ez egy szórakozóhely, ami valószínűleg azért fontos, mert itt jól érzed magad, jó érzésekkel tölt el rá gondolni. Ez a bizonyos hely lehet, hogy fontos volt életed bizonyos szakaszában.

Álomban a beszéd, beszélgetni kommunikációs zavarokra utal. Az érzelemkifejeződés ezen tiszta és nyílt formájához éber állapotban feltehetőleg nincs elég önbizalmad, ha pedig van, félsz attól, hogy nem értik meg, amit mondani szeretnél.

A tenger és tengerpart vagy strand a női, érzékeny éned mutatja. Most, a szakítás, de leginkább a bizonyos lány miatt az érzékenységed került előtérbe, sebezhető lettél, de ha a tenger nem hullámzott, akkor ezt jól használtad/használod.

A ház a lélek, melyet a tudatalatti épít fel önmagának, hogy oda térjen vissza, mint biztonságos, békés odúba. A belső közérzetet jelöli, ezért fontos megnézni, hogy hogyan volt berendezve, rendet tartottak-e benne.

Megölelni valakit a biztonság utáni vágyat jelöli. A léleknek időre van szüksége a felépüléshez, az öngyógyuláshoz.

Az álmod jelentése:

Úgy látom, hogy a szakítás nem kavarta meg a lelked, szerencsére, hanem felnőttként elfogadod, és magadban szenvedsz. Helyesen cselekszel, nemsokára el kezd gyógyulni a "seb", és egyre kevesebbet fogsz erről álmodni. Fontos azonban, hogy az érzelmek kifejezése a későbbiekben is helyesen történjen: ha szeretnél valamit, mondd meg, ha nem, azt is, és nem szabad csapongani a mindent megígérek és a semmit sem tartok be között később sem! A hited ne veszítsd el az emberekben, egy ember élete során több, mint 10 embernek lesz nagyon fontos.

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr675817300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása