Sötétség, kisautó, fekete kéz
2012. július 04. írta: bnjudit

Sötétség, kisautó, fekete kéz

Tiszteletem!
Egy utcán vagyok, a várost nem ismerem. Derékig érő hó fedi el a járdát, csak nehezen lehet benne haladni. Többen vagyunk, úgy emlékszem négyen. Sétálunk, beszélgetünk, az amúgy süket csöndbe burkolózott éjszakai városon keresztül. Sewhol egy csillag, vagy a Hold, csak a lámpák fénye törik meg az útközben egyre csökkenő havon.
Hirtelen egy apró, fekete, túlvilágian vörös lámpákkal felszerelt játékautó húz el mellettünk, amitől szabályosan kiele a hideg. Aztán ahogy sétáltunk valamerre, egyre többször láttuk, és határozottan kezdett idegesíteni, hogy ott van, így megeresztettem egy röpke imát Istenhez, hogy tüntesse el.
Odaérünk egy házhoz, becsengetünk. Mellettünk egy rendőrautó parkol. Nyílik az ajtó, és egy nő lép ki. Előveszek egy lapot, amin egy körözött személy leírása van, de nem tud róla felvilágosítást adni, hiába a szép szó.
Eközben odamegyünk az autóhoz, hogy esetleg befuvaroz minket az örsere, de erre nem kerül sor. Ugyanis a kerekek között ott van felfordulva a kis fekete játékautó. lenyulok, hogy felveszem, de ekkor megérint egy kéz. Felpattanok, behunyokm a szemem és erős koncentrációmba kerül, hogy ne ébredjek fel. Aztán kinyitom a szeme és egy undorító kezet szorongatok,a minek az ujjain helyén férgek tekeregnek és három szeme is van. AZ egész nagyon undorító és visszataszító. Leblokkolok, de ekkor eszembe jut, hogy az emberi szemnek van a legnagyobb hatalma ( ha jól emlékszem a Dzsungel könyvében olvastam valamitintetről), és rámeredek a három szemre, amitől az ide-oda rebben, és a kéz is erősen szabadulni akarna. Nem hagyom , kettészakítom, és valami a szemebe fröccsen. d az igazi még csak ezután következik. Ugyanis amerre a szem ellát holtak kelnek fel és indulnak portyázni. A csapattal együtt lerohanjuk őket, van náluk fegyver, jórészt pisztoly, de nálam akad egy kard is. Majdnem bekerítenek, és hiába az elszántság, meg a folyamatos buzdítás, egyre több tűz lobban fel, és szép kis pácba kerülünk. de még mielött bármi bajunk lehetne felbukkan egy alak, akinek az arcát nem láttam tisztán, még a fokozatosan pirkadó világosság ellenére sem. Valamit beszélünk, és a következő pillanatban már teljesen máshol, feltételezem, hogy a démonok birodalmában vagyunk, egy srác, meg én. Egy békaszerű, humaoid forma korbácsolni kezd, miközben a fiút két testőre fogja le. Hamar megunom a kínzást, és a csuklóm köré tekerem a lendülő korbácsot, aztán megkaparintom és ezúttal én látom el a baját. Két-három csapás után megelégelem és eldobom a kínzóeszközt. Ezek után felfedezőútra indulunk, minek során felfedezzük a rabszolgasorba hajított lelkeket, meg egy raboskodó démont. Azonnal tudom, vagyis inkább csak ösztönösen érzem, hogy szükségünk lesz a segítségére, így felkínálom neki a szövetséget. Persze a srác egyből kérdőre von, hogy megőrültem-e, de ez nem zavar. A démon rábólint, és a kezét ráteszi a kardomra, arra esküszik. ezekután kinyitom egy apró trükkel a cellája ajtaját.
Sajnos itt felébredtem, mert szólt az ébresztőm, így fogalmam sincs mi lett a vége. Remélem kitud belőle valamit hámozni.
Köszönöm!
Gyöngyvér voltam

 

Kedves Gyöngyvér!

Az utca az álmodó egyéni útját jelöli. A keresztutcák a lehetőségek, az akadályok a valódi akadályok.

A hó kikristályosodott víz, így egy eszme vagy terv konkrét formába öntésének szimbóluma. Azonban mivel a víz női szimbólum, lehet a hideg nőiesség, érzelmi ridegség.

Az éjszaka a nyugalom, a sötét helye, ahol viszont felbukkanhatnak a szellemek, tudat alatti kísértetek. Ilyenkor az újonnan kezdődő növekedés előtti parlagon maradt helyszínen vagyunk. Az újjászületést, változást jelöli.

A játék mindig emlékezteti az embert gyermeki önmagára, az ártatlanságra, és arra, hogy milyen gondolatokat ápol a gyermeki léttel kapcsolatban.A játékszer arra figyelmeztet, az álmodó ugyanúgy a saját életét építheti fel, ahogyan egy gyermek teszi a játékai segítségével. Az, hogy ez egy hátborzongató kisautó, azt jelentheti, hogy gyermekként is szembe mert nézni számára félelmetes dolgokkal. Ám ettől még félhet, itt jön képbe az ima, az imádkozás, mely egy felsőbb hatalmat keres, hogy biztonságban érezhesse magát, támogatást keres. Valószínűleg nem nagy bajban fordul máshoz, csak az Ön számára az apró játékautó elég nagynak tűnik, bár önmaga is el tudna bánni vele.

A ház, melybe becsenget, saját lelkének kivetülése, ha rendezett volt, semmi furcsát nem talált rajta, jó jel. A ház előtt rendőrautó áll

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr825817281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása