Szokatlan állatok
2012. január 10. írta: bnjudit

Szokatlan állatok

Egy teremben vagyok és itt vannak a barátaim is. Kimegyek az előtérbe ahol hatalmas oszlopot látok ami az erkélyről a földszintig tart. Az oszlop négyszögletes és gyermekek vannak rajta. Izgatottan kiabálok hogy szedjék le onnan őket de senki nem mozdul. Ezeke után kimegyek a buszmegállóba. Jön a busz de nem itt áll meg hanem elkanyarodik. Futok utána és végül is sikerül felszállnom. A buszon ott van még két arátom: egy fiú és egy lány. A Valóságban még soha nem találkoztam velük de tudom hogy ők barátok. Ekkor egy kis fickó odaad valamit a kezembe. Egy keresztöltésel készült virágcsokor. Aztán ez eltűnik és egy másik kép veszi át a helyét. A két barátom is odajön és megkérnek magyarázzam el nekik. Belevágok:
- Ezek itt vörös sárkányok és tüzet okádnak. A rajtuk lévő fura alakok a sárkánylovasok. Ők emberek voltak de ellopták a lelküket és a helyét démonok vették át. Lent a sarokban van a Csontvázkirály. Ő irányítja őket.
Itt végeztem és a kép eltűnik és csak néhány fonalszál mutatja: volt ott valami. Ekkor Győrbe. Az út le van zárva így csak kerülővel mehetünk be. mikor megláttam kedvenc városom azt hittem elájulok. Mindünütt a pusztulás látszik. Komor, fekete felhők az égen. Bemegyünk. Alig teszünk meg pár métert amikor megláétunk egy boltot. A kkövetkező pillanatban azonban egy hatalmas feketém ásító kapu veszi át a helyét. Belépünk. Komor ijesztő sötétség. Hirtelen kilép a falból egy cápa. Alaposan megijjettem de folytatjuk utunkat. Aztán megtaláltuk a csontvázat. Éppen a lelkét helyezte át ( ha van ilyen egy csontváznak) egy fémdobozba. Aztán ez a kaszni megemelkedett és két lába lett. Barátom ekkor kettéhasította egy kard segítségével.(ez nem tudom hogyan került hozzá). Változik a gép. Másik barátnőm egy patkány testébe bújt. Én ott voltam néhány méterrel odébb. De ekkor valami rémísztő történt. Egy nő közeledett a barátnőmhöz. Én kiabáltam fusson el de nem tudott halkan vinnyogott segítségért de nem vittek a lábaim. Eközben az a boszorkány odért mellé. A barátnőm kinyittotta a száját és az a förtelem is. A barátnőm lelke( mert biztos hogy az volt) átsszált abba a nőbe és az neki egy démopnt adott. Szegény átalakult. Itt felébredtem.( ma este visszmegyek és alkalmilag jól felpofozom mert ilyet tett a barátommal. Nem vagyok verekedős de ez megérdemli. De vajon fel lehet e pofozni egy démont?)
Kellemes álomfejtést!
Aláírás: M. Éva

 Kedves Éva!

Az épületrészek az emberi testrészek, gondolatok, érzelmek. Az oszlop ezen belül azt jelképezi, hogy az álmodó stabilitást teremtett az erkély (nagyravágyás) és a földszint között (reális világlátás) között.

Az oszlopon gyerekek lógnak, ami jelentheti, hogy gyermeki énjét meg tudta őrizni, csak ez már veszélyben van.
Buszt lekésni, arra szaladni biztos jele annak, hogy vagy most, vagy a közelmúltban nem a saját kezében volt életének irányítása, és az, hogy mégis fel tud szállni, annyit tesz, hogy átvette a gyeplőt és végre maga szervezi életét. Ez persze szükségszerű és pozitívan is jött, hiszen 2 barátja (2 új tulajdonsága, új hobbi felé érdeklődése) bontakozott ki ezáltal, amiket addig nem ismert.
Virágcsokrot kapni, főleg olyat, ami nem hervad el, jelzi, hogy felismerte a magában rejlő tehetséget, és tudja is hasznosítani, önbizalma kitartón fogja ebben kísérni.
A következő kép a „mesealakokkal” a kreativitás kifejezői, a szellem bármire képes, fantáziája határtalan, ha nem szabnak neki korlátokat.
A Győr-kép egy életszakasz képe, talán azé, ami akkor volt, mikor nem saját maga irányította életét. Ide már csak akadályokkal térhetne vissza, már olyannak látszik az az időszak, mint ahogy akkor látszott. Ez a múltba való visszakanyarodás.
A kapu egy átjáró a világok között. Most vált, hiszen átlép egy küszöböt.
Amik most jönnek, azok a logika és az érzelem összetűzései. Valószínűleg valamivel kapcsolatban zavart lelkiállapotban van (mást lát helyesnek ésszel és máshogy cselekszik érzelemmel).
Látható, hogy a férfi energia megjelenik kard formájában. A patkány testbe bújás egy felismert csalódottság jele, legyen az a környezetéből bárki vagy önmagával szemben egy tulajdonsággal, érzéssel, amit nem tud hasznosítani.
A boszorkány ezt megerősíti, az a barátnő, akivel ezt történik, bármit is jelképezzen, nem kell már az életébe, váljon meg tőle!

Az álom üzenete:
Nehéz élethelyzeten van túl és lehet, hogy úgy érzi, rossz felé lépett tovább, de az egész nem rossz, csak vannak szálak, amik a múlthoz kötik, kapaszkodnak és fullasztják. Ezt jelképezi a barátnő (aki lehet egy tulajdonsága, elképzelése), akihez/amihez kötődik, akit meg szeretne menteni, de nem kell, mert az a sorsa, hogy elhagyja önt.
Ahogy a kapun átlépett, csupa komorság, fekete kép jelenik meg és belső dulakodás. Teljesen új valóság nyílt meg Ön előtt, hagyja hát, hogy ez megismertesse magát és csak azután döntsön, kell-e.
Ha nem kell, emelt fővel mondjon nemet rá, és lépjen, de ne a múlt felé! Legyen önbizalma, hiszen tele van kreativitással, érzékenységgel. Ha érzelemmel teszünk valamit, az sikerül!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr735817287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása