Foghullás és ágy
2012. január 10. írta: bnjudit

Foghullás és ágy

Ma megint furcsa álmom volt. Azt álmodtam , hogy együtt fekszem egy idegen nővel meg a barátnöm férjével. Alszunk együtt majd felébredek / Álmomban / arra hogy kihullottak a fogaim és nagyon sirok emiatt.
Válaszát köszönöm. Csilla

Kedves Csilla!

Együtt feküdni valakivel annyit tesz, mint vonzalommal vagy tiszta érzésekkel fordulni a mellettünk fekvők felé. A barátnő férjének lehet, hogy van olyan tulajdonsága, amit Ön nagyra becsül, és fontos Önnek az.
Az idegen nő az Ön női aspektusa, akivel valószínűleg „jóban” van, hiszen nem fekszik bárki mellé az ember.

Álomban felébredni a spirituális megvilágosodás felé vezető utat mutatja, a háta mögött hagyta a rossz korszakot, és felnőttként lát sok mindent.

A foghullás azt jelenti, az álmodó tisztában van vele, hogy olyan átmenetet él, amelyben két külön világ még megtalálható(gyermek-felnőtt, felnőtt-idős, ösztönös viselkedés-tudatos viselkedés), és a régi korszakot sajnálja(sír).

Az álom üzenete: Mindenképpen lelki fejlődést mutat az álom, jó úton halad, de ne siettesse a haladást, mert mindennek a maga idejében kell történnie. Örüljön ennek, bár a tudat ébredése sokszor lelki tusákkal jár, érdemes végig menni az úton. Ne bizonytalanodjon el, ha baj éri, üljön le, és gondolja át, lássa tisztán. Esetleg tanuljon meg egy meditációs gyakorlatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr375817271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása