Oroszlán a házban
2012. április 19. írta: bnjudit

Oroszlán a házban

Mit jelent oroszlánnal álmodni?? Nem bántott, csak bejött a házunkba és féltünk tőle, de a végén elvitték az állatkertesek.

Mónika

Kedves Mónika!

A ház az életben elfoglalt helyünket mutatja. Ez az a hely, ahol a lélek megpihenhet, ahol békét találunk egy nehéz nap vagy egy nehéz időszak után. A biztonságot és védelmet szimbolizálja, a struktúrát, ahogy mások felé "építkezünk", kapcsolatot ápolunk.

Az oroszlán a csendes erőt jelképezi, ami a felszín alatt rejtve is marad, de nem hezitál, ha harcolnia kell. Másrészt a csoportban való részvételre tanít, ha magát az állatot nézzük. A nőstényoroszlán vadássza le az áldozatot, így a feminim energia jelölője.

Az állatkertbe vitetés amolyan vissza a saját környezetébe szituáció. Egy olyan helyre befogás, ahol tudják kezelni az állatot.

Ez az álom az Önben jelenlévő nyugalmat, békét, de hatalmas erőt mutatja, ha lépni kell. Lehet, hogy nincs tisztában ezzel, vagy fél, hogy nem elég erős, vagy attól, h nem tudja uralni ezt az erőt.

Amikor álmunkban egy állat jelenik meg, többel kell foglalkoznunk azzal, amit tanít nekünk, esetünkben az alapvető nyugalmat, ha kell(!), harcot, de békés visszavonulást.

Üdvözlettel
Jana

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr445817291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása