Kővel arcon dobva
2012. január 10. írta: bnjudit

Kővel arcon dobva

Azt álmodtam, hogy egy idős pasi arcon dobott egy kővel és kihullottak a fogaim, de nem az egész hanem pontosan fele, ott ahol arcon dobott azon a felén. Arra emlékszem még hogy nagyon vérzett, és anyukám ott sírt mert sajnált engem.
Nekem nem igazán fájt csak egy kicsit volt érzékeny.
Mit jelenthet ez?
Köszi a választ!
Ildi

Kedves Ildikó!

Mindenkinek több viselkedésjegye, aspektusa van, és az álomban ezek a magatartásformák gyakran eltúlozva és külön személyként szerepelnek, hogy érzékelhetővé váljanak az álmodó számára. Ilyen az idős férfi. Ő azt a bölcsességet jelenheti, amely mindenkiben megvan. A nő álmában rendszerint a saját logikai oldala. Ám, ha ez a férfi ismeretlen, akkor számodra ezek a tulajdonságok, amiket szimbolizál, még nem teljesen ismertek bár megvannak benned, még nem vagy a tudatukban.

Spirituális síkon az arc maga az elemi erőket jelképezi. Ezért az, hogy az erők fele erőszakkal „megrongálódik”, külső támadás, környezeti jelenség hatását mutatja, ami miatt az álmodónak el kell fogadnia, hogy még nem ereje teljét mutathatja mások felé.

A fogak hullása rendszerint az álmodó két életszakasz közötti, még nehéz időszakát jelzi. Tudatában vagy abban, hogy valaminek vége, viszont valami más már az ajtón kopogtat. Bár nincs az álmoskönyvben mennyiségekre jellemző megfejtés, talán a valódi középrészt jelenti. Lehet, hogy valóban a változások felénél tartasz, ekkor már rendszerint az ember túl van a múltjának elfogadásának a nehezén.

Az embernek szükséges és szükségtelen szenvedésből áll az élete. A két rossz aránya 5-95%. Tehát ha valami történik velünk, az szükséges rossz, és ha mi beleássuk emésztjük magunkat a problémánkba, az szükségtelen rossznak számít. Mindent úgy kell megélni, ahogy megtörtént.

Mivel Te magad vagy igazából a saját támadód, ezért saját erőddel kell szembenézned. A változást valami előidézte: az a szükséges szenvedés. Ami pedig neked okozott rosszat, vagyis te valamivel saját magadnak ártottál: az a szükségtelen szenvedés.

A vér az életerőt szimbolizálja, és ez esetben azt, hogy tele vagy energiával, amit valószínűleg felesleges dolgokra használsz, mivel „vérzel” és nem csak benned folyik.

Álombéli édesanyád jelen esetben valóban őt jelképezheti, ő az, akire számíthatsz, talán most még inkább ezekben az időkben, amikor változáson mész keresztül.

Mivel nem fájnak annyira a történtek, feltehető, hogy lelkileg megerősödve vagy elfogadva tudsz megállni a lábadon.

Az álom üzenete: Talán Te is beláttad, hogy túl nagy feneket kerítettél egy ügynek, ami csak neked ártott. Ebből tanultál, tele vagy életenergiával csak még megfelelően hasznosítani nem tudod, esetleg keresed a helyed. Meg fogod találni, mert erős vagy, és mások nem hitték, hogy ennyire. Az álomból kitűnik, hogy túlléptél lelkileg a történteken, és már nem az emlékek fájnak, csak az, hogy most még nem tudod, merre indulj előre. Ilyenkor a legjobb egy új hobbit választani, változtatni az életünkön és nemcsak a bútorokat átrendezni otthon:)

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr825817272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása