Bloody Mary
2012. január 09. írta: bnjudit

Bloody Mary

Este átmentünk a barátnőmhöz néhányan szellemeket idézni (ez a valóságban is gyakran történik), odaértünk és ott láttuk magunk előtt Blood Mary szellemét. Egy pillanatra egmásra néztünk majd oda ahol a kísértet láttuk, már NEM volt ott. Helyén a szerelmemet láttuk, lába alatt egy üzenettel. Ez állt rajta:
"Még látni fogjuk egymást, és akkor meghaltok!"
Nagyon megijedtünk és futottunk ahogy bírtunk, de néhány méter után eltűntek a lábaink és megint láttuk Blood Maryt. A kezében voltaka lábaink...

Üdv: T. Flóra

Kedves Flóra!

Azt szoktam mondani, mást jelent egy fogorvos álmában a csokis sütemény, és mást a fogyókúrázó álmában:) Mégis vannak örökérvényű jelentések.
Bloody Mary a valóságban sosem jelent jót, de annyira nem hétköznapi, hogy álmoskönyv írna róla, ezért őt vegyük kísértetnek. Minél ijesztőbb, annál rosszabb lelkiismeretet jelent. Talán legbelül nem érzed helyesnek a szellemidézéseket?:) Vagy a veszélyes szellemek idézését(magánvélemény, de a leginkább ellene vagyok, mert elég egyszer nem bezárni a démoni átjárót, vagy erős szellemet idézni, és többé nincs békés éjszakátok)? A szellem maga váratlan élményt jelent, de ezt az álom környezete dönti el, hogy jó vagy rossz ez a váratlan esemény. A kísértet üzenete, bármi is az, a saját esendőségünkkel való szembesülés, annak elfogadása.
Én meg merem kockáztatni, ha Bloody Mary-t idézitek ezekután egyszer is, végzetes következménye lesz. A leszakított végtag azt jelenti, hogy valami teljesen szétszakít(ott) Téged, és újra kell gondolnod az életszakaszodat.

Álmod üzenete: Légy óvatos, mert most ha baj nem is történik, lelki gyötrelmeid lehetnek rövidesen. Próbálj higgadt maradni és hideg fejjel gondolkozz el azon, min kell változtatnod!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr215817265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása