Repülni és viharokat csinálni
2012. július 11. írta: bnjudit

Repülni és viharokat csinálni

 Van egy visszatérő álmom, az hogy tudok repülni és uralom a levegő elemet, hatalmas viharokat csinálok, de van olyan is hogy valaki üldöz én meg menekülök.

Kedves Fóka!

A repülés a felszabadultság, a saját magunk teremtette korlátoktól, gátlásoktól való megszabadulás szimbóluma. Azt jelenti, hogy életedet spirituális szempontok szerint szeretnéd berendezni. Mivel a repülés általában fent, felfele történik, a szellemi felemelkedés is fent valósulhat meg.

Azt írod, van, hogy üldöznek. A menekülés a nehezen kezelhető érzések elől valószínű, lehetséges, hogy rád erőltetett kötelezettség, felelősség alól szeretnél kibújni. A menekülés addig tart, addig ismétlődik, míg az üldözővel szembe nem tudsz szállni, tehát más megoldási stratégiát nem találsz.

Az álom üzenete:

A szabadság iránti rendkívül erős vágyadat szimbolizálja, és feltehetőleg szoros kötelek vannak a nyakadban, amiket nem szívesen viselsz, és legszívesebben letennéd őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://alomnaplo-alomfejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr125817302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása